sâmbătă, 28 mai 2011

rom, fum si vanilie.

azi a fost o zi perfecta. si va spun si de ce. in primul rand, a fost o zi epica in Izvor, cu gasca de nebuni. si a fost mega genial. cum pnm ma sa ii dau foc la par lui X si nici macar sa nu isi dea seama ? frateee, toti din spate radeau cu lacrimi, iar X isi vedea de ale lui. =))))) [Patru stie XD.] asta a fost probabil cea mai epica faza ever. =)) sii, momentul era totul. 8-> pentru ca mereu uit de tot si toate cand sunt cu ei. nu te lua de ei, astia's prietenii mei ! si ii iubesc. ca fara ei nu as putea ! ca ei sunt acolo mereu, si imi zambesc ! and that makes my days.
in al doilea rand, cand am ajuns acasa, super obosita dupa trante si gadilaturi si rasete in exces si multa bere si tigari si distractie si etc. , pe cine gasesc acasa ? chiar pe John, Kid si Oase. si'mi fusese al dracului de dor de ei. mai ales de John. si mi'e dor mai ales de clipele alea, de vremurile alea cand eram nedespartiti. noi 5. era atat de perfect..cand veneau dimineata la mine si imi faceau cafea. si adormisem in brate la John. si Oase ne stresa cu Nile. si Kid fuma in bucatarie. si cand au venit sa ma vada cand eram bolnava. si cand stateam cu orele la mine la bloc. si de zilele alea in care supravietuiam cu icre, paine, cola si tigari. eram cei mai buni prieteni..ma omoara gandul ca inainte ne vedeam zilnic, iar acum..abia mai stim unul de altul. ne'am departat prea mult..si mi'e dor de ei. de noi. si de toate alea. alea ale noastre. tampeniile. si THE GAME. si MASINILE GALBENE. si ma'ta'i c**va..YOU KNOW IT'S SAD BUT TRUE..parca a trecut o vesnicie. imi pare sincer rau ca s'a intamplat ce s'a intamplat si ca nu mai suntem cum eram. dar asta e..viata merge inainte, indiferent de cat de mult vrem noi sa stea in loc. but doesn't matter, am savurat din plin zilele alea. acum sunt cele mai frumoase amintiri. macar ne mai putem intalni din cand in cand. ma bucur ca i'am vazut.
so, asta chiar a fost o zi perfecta. nu am ce sa zic altceva. saaau, ar fi ceva. va iubesc, pe toti. si nu tre' sa dau nume, se stie deja.


-Emil - Rom, fum si vanilie.

2 comentarii:

  1. madi sunt aici mereu pentru tine..chair daca ne vedem mai rar..sincer chiar sunt aici pemtru tine..nu ezita sa ma chemi..si mie imi este dor de zilele alea inca care povestesti tu..au fost amintiri frumoase..sti cu rabadare si cu timpul vor venii din nou..eu stiu ca vom devenii odata si odata iar ca inainte..te iubesc>D:<<3

    RăspundețiȘtergere
  2. i hope so. si eu te iubesc mult mult mult <3

    RăspundețiȘtergere