miercuri, 14 septembrie 2011

forever autumn.

siii am ajuns "acasa". a inceput scoala, aceleas fete pe care le tot vad de 5 ani incoace, si de care m'am cam saturat, profesori tampiti, trezirea la 7, plictiseala, prea multe schimbari dintr'o data..frustrare. nici bine n'a inceput, si abia astept sa se termine. majoritatea persoanelor de aici cu care chiar imi facea placere sa ies, nu stiu unde sunt, niciun semn de viata, nimic. "cei mai buni prieteni" s'au evaporat, au disparut efectiv din viata mea. parca fiecare a luat'o pe cu totul alt drum, desi ne faceam noi planuri si planuri, si ca o sa ramanem prieteni 50 de ani. dar nu..ca de obicei.
prin urmare, sunt sechestrata in casa, din simplul motiv ca nu am cu cine sa'mi petrec timpul. au luat'o dracului razna toti! nu'i mai recunosc..
mi'e dor de vara, de soare, de plaja, de tot. mi'e dor sa merg in pantaloni scurti, sau umblu desculta, sa urlu cat ma tine gura in centru' orasului, sa alerg prin ploaie, sa fiu moarta pe nisip de la combinatia fatala intre visinata si bere. orasu' asta mare si jegos ma deprima groaznic, nu mai gasesc nimic dragut de facut..vreau senzatia aia de libertate inapoi, sentimentul ala, ca poti sa faci orice fara sa iti zica nimeni nimic, fara sa se holbeze 700 de oameni la tine. adica, ce pana mea, daca ma duc la scoala nemachiata si cu paru' meu mirific care sta ca naiba, e un dezastru. 8-| sictiiiiiiiiir. imi vreau prietenii inapoi, imi vreau viata inapoi, imi vreau vara inapoi! btw, clasa a8a sucks!


aa, si cel mai important, mi'e dor de Ella. mai mult decat orice. i fuckin' need you, bitch! :'(

cam astea's impresiile pana acum.

2 comentarii: